Ανακοινώθηκε η πρωταθλήτρια της Efeler League – Última Hora Deportes

Ανακοινώθηκε η πρωταθλήτρια της Efeler League – Última Hora Deportes

May 15, 2023 0 By admin

Νικώντας τη Halkbank με 3-1 στον πέμπτο αγώνα της τελικής σειράς πλέι οφ της AXA Sigorta Efeler League, ο Ziraat Bankkart αναδείχθηκε πρωταθλητής κερδίζοντας τη σειρά με 3-2.

Ο πρωταθλητής των δύο τελευταίων ετών Ziraat Bankkart πάλεψε για την τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Halkbank.

Πρωταθλητής του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη φορά αναδείχθηκε η Ziraat Bankkart, η οποία νίκησε τον αντίπαλό της με 3-1 και κέρδισε τη σειρά με 3-2.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑΝΟΥΣ HEAD TRAINER MUSTAFA KAVAZ

Ο Μουσταφά Καβάζ, ο οποίος σταμάτησε να παίζει στη Ziraat Bankkart το 2014 και εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην ομάδα Α αφού εργάστηκε σε διάφορα επίπεδα υποδομής, κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα 2 μήνες αφότου διορίστηκε επικεφαλής προπονητής πέρυσι.

Περνώντας για άλλη μια φορά τη Halkbank στην τελική σειρά, ο Mustafa Kavaz κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του ως προπονητής σε ηλικία 40 ετών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ KASAPOĞLU

Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Mehmet Muharrem Kasapoğlu συνεχάρη τον Ziraat Bankkart, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022-2023 ως πρωταθλητής στο AXA Insurance Volleyball Efeler League.

Ο Υπουργός Kasapoğlu έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο συγχαρητήριο μήνυμά του:

“Συγχαίρω την ανδρική ομάδα βόλεϊ Ziraat Bankkart, η οποία κέρδισε τη σεζόν 2022-2023 ως πρωταθλήτρια κερδίζοντας τον αντίπαλό της στην τελική σειρά των πλέι οφ της AXA Sigorta Efeler League που διεξάγεται μεταξύ της Halkbank και της Ziraat Bankkart στο TVF Başkent Volleyball Hall. να συνεχίσει την επιτυχία της Bankkart και να συγχαρεί τη Halkbank για τον αγώνα της στην τελική σειρά.”

Ακολουθήστε το NTV στα κοινωνικά δίκτυα