Δήλωση Ογκάν του Προέδρου Ερντογάν – Last Minute Türkiye News

May 22, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αξιολόγησε τη δήλωση υποστήριξης του υποψηφίου της Συμμαχίας Ata, Σινάν Ογκάν στον δεύτερο γύρο.

Μιλώντας στο TRT Haber, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους μου και όλων των συνταξιδιωτών μου. Δεν υπήρξε καμία απολύτως διαπραγμάτευση μεταξύ εμένα και του Σινάν, αλλά η ίδρυση του Υπουργείου Καταστροφών μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη. “. “λέγοντας.

Ο Ερντογάν είπε:

«Είχαμε συνάντηση με τον κ. Σινάν στο γραφείο μας εδώ, δήλωσε επίσης ότι θα στηρίξει εμάς και τη Λαϊκή Συμμαχία σήμερα. Τον ευχαριστώ εκ μέρους μου και όλων των συναδέλφων μου.

Ο κ. Σινάν γνωρίζει πολύ καλά τη σαφή θέση μας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τις σχέσεις με τον τουρκικό κόσμο και την επιβίωση της πατρίδας μας. Δεν κάνουμε την παραμικρή παραχώρηση σε αυτά τα θέματα. Δεν έχει συμβεί, δεν μπορεί να είναι.

Πιστεύω ότι αυτή η ένωση δυνάμεων θα ωφελήσει το έθνος και τη χώρα μας. Η προφανής αλήθεια είναι το θέμα των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί και τώρα επιστρέψαμε στα σπίτια τους, ξεκινώντας από τα μπρικέτα σπίτια στη βόρεια Συρία, 450 χιλιάδες πρόσφυγες. Αλλά προς το παρόν, έχουμε ένα σχέδιο για 1 εκατομμύριο πρόσφυγες να επιστρέψουν και εκεί. Φυσικά αυτό θα γίνει με την πάροδο του χρόνου. Όπως δήλωσε, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σε αυτά τα μέρη σε κλίμα εμπιστοσύνης.

Το πιο σημαντικό πράγμα στο οποίο συμφωνήσαμε είναι το άρθρο 66 του Συντάγματος. Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές μας, οπότε συμφωνούμε και με αυτές».