Εξερευνήστε το μυστικό βράχο μονοπάτι του Mill Valley, Καλιφόρνια

Εξερευνήστε το μυστικό βράχο μονοπάτι του Mill Valley, Καλιφόρνια

May 7, 2023 0 By admin

Μερικές φορές τα ανθρώπινα όντα είναι υπέροχα και παράξενα, και το Secret Rock Path στο Mill Valley είναι απόδειξη αυτού. Ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες κατά την άνοιξη του 2020 για διαμονή στο σπίτι, έχει εξελιχθεί σε μια βιτρίνα καλλιτεχνικής έκφρασης και τα καλά vibes για τα οποία είναι γνωστοί οι Καλιφορνέζοι.

Ο δρόμος (επίσημα γνωστός ως Catalpa Lane) διασχίζει μισό τετράγωνο στη γειτονιά μας και αποτελεί μέρος του Mill Valley Steps, Lanes and Roads. Δεν είναι πολύ μεγάλο, είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα τετράγωνο με μια μικρή πεζογέφυρα πάνω από έναν κολπίσκο στη μέση.

Lane Catalpa στην κοιλάδα Mill
Βράχος ζωγραφισμένος με το όρος Tamalpais

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών ικανοτήτων. Οι μόνες απαιτήσεις είναι νούμερο ένα, κρατήστε το θετικό! και δύο, χρησιμοποιήστε αδιάβροχο χρώμα. Το νούμερο δύο δεν δηλώνεται αλλά υπονοείται από το μέρος, εκτός αν θέλετε η ζωγραφική σας να είναι βραχύβια ή κάποιο είδος εγκατάστασης πάνω από το εφήμερο (το κάνετε).

Ξεκίνησε, όπως κάνουν αυτά τα πράγματα, με μερικούς μόνο βράχους, στηριγμένους κατά μήκος του κιγκλιδώματος του φράχτη. Σιγά σιγά, μεγάλωσε και μεγάλωνε, και οι βράχοι συνεχίζουν να φτάνουν στο Secret Path of the Rock, μερικοί με μηνύματα εποχιακών ευχών. Μου θυμίζει λίγο τον βομβαρδισμό με νήματα που ήταν σε όλη τη μανία, αλλά πολύ πιο προσιτή και περιεκτική.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό ξεκίνησε με ένα άτομο ή μια οικογένεια, αλλά ξέραμε μόλις ξεκινούσε ότι θα απογειωνόταν. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο μικρές ενέργειες μπορούν να επηρεάσουν μια κοινότητα και τη χαρά που προέρχεται από την ομαδική δράση. Το σύνολο είναι μεγαλύτερο από τα μέρη γιατί κάθε μέρος είναι ατομικό και προσωπικό. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το ξεκίνησαν.

Αν μένετε στην περιοχή, συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο Secret Rock Path στο Mill Valley. Αυτή είναι μόνο μια μικρή επιλογή από αυτό που εμφανίζεται. Όπως λέει η πινακίδα, μη διστάσετε να έρθετε με τη δική σας πέτρα για να προσθέσετε. Υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στη γκαλερί και σίγουρα περισσότεροι είναι περισσότεροι σε αυτήν την περίπτωση.

Αν δεν μένετε κοντά, ίσως ξεκινήσετε το δικό σας Secret Rock Path στη γειτονιά σας. Λατρεύω την ιδέα ότι οι βράχοι καλύπτονται από χιόνι αυτό το χειμώνα και αναδύονται την επόμενη άνοιξη. Εννοώ ότι αυτό δεν θα συμβεί εδώ, αλλά ίσως θα μπορούσε να συμβεί κάπου…