ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Οι ηγέτες της Εθνικής Συμμαχίας θα συναντηθούν σήμερα – Last Minute Türkiye News

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Οι ηγέτες της Εθνικής Συμμαχίας θα συναντηθούν σήμερα – Last Minute Türkiye News

May 16, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις! Οι αρχηγοί των 6 πολιτικών κομμάτων που απαρτίζουν την Alianza Nacional θα συναντηθούν σήμερα στην έδρα του CHP.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 θα γίνουν αξιολογήσεις της διαδικασίας της εκστρατείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αντικατοπτρίζονται στα παρασκήνια, οι Ekrem İmamoğlu και Canan Kaftancıoğlu θα είναι οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του Kılıçdaroğlu.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα, ο βουλευτής του CHP İzmir Tuncay Özkan είπε:
“Ο Ekrem Bey και ο Mansur Bey είναι ήδη στην εκστρατεία. Η Canan Hanım είναι ο πρόεδρος της επαρχίας της Κωνσταντινούπολης. Φυσικά είναι στην εκστρατεία”, είπε.

Κατά την εκλογική διαδικασία στις 14 Μαΐου, η Alianza Popular κατηγόρησε την αντιπολίτευση για συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις. Σύμφωνα με το προσωπικό του CHP, αυτή η κατηγορία επηρεάζει επίσης τη μη λήψη της αναμενόμενης ψήφου.

Ο Tuncay Özkan, ανώτερος σύμβουλος του προέδρου του CHP, υπεύθυνος για τα μέσα ενημέρωσης και τις εταιρικές επικοινωνίες, δήλωσε ότι οι επαρχιακές συγκεντρώσεις θα γίνονται λιγότερο συχνά και θα συναντούν ψηφοφόρους που ανησυχούν για την ασφάλεια, λέγοντας: «Θα πάμε πόρτα σε πόρτα για να μοιραστούμε την αλήθεια». .”

Αναμένεται συνάντηση με τον Σινάν Ογκάν, τον προεδρικό υποψήφιο της Συμμαχίας ATA, ο οποίος κατέχει τη βασική θέση στον δεύτερο γύρο με 5,2 τοις εκατό των ψήφων στον πρώτο γύρο.