ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Πρόεδρος Ερντογάν συναντήθηκε με νέους – Last Minute Türkiye News

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Πρόεδρος Ερντογάν συναντήθηκε με νέους – Last Minute Türkiye News

May 20, 2023 0 By admin

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ»

Υπερασπιζόμενος ότι το CHP όρισε νέους ειδικά από μέρη και μέρη όπου είναι απίθανο να εκλεγούν, ο Ερντογάν είπε: “Γιατί; Αισθάνεται άβολα με την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση. Στην πραγματικότητα, αυτό το άτομο βλέπει τους νέους ως τους μεγαλύτερους αντιπάλους τους”. αυτός είπε.

«ΕΠΙΔΕΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ 1 ΠΟΣΟΣΤΟ»

Εκφράζοντας ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η νεολαία θα δώσει την καλύτερη απάντηση σε όσους δεν μπορούν να ανεχθούν τη συμμετοχή της νεολαίας στους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Φυσικά, η 28η Μαΐου έχει άλλη σημασία. η επόμενη μέρα είναι 29 Μαΐου. (Κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης) Είναι πολύ σημαντικό Αγνοώντας περισσότερους από 5 εκατομμύρια νέους που ψήφισαν για πρώτη φορά, το ίδιο άτομο πήγε και έδωσε σχεδόν 40 πληρεξούσιους σε κόμματα των οποίων η συνολική ψήφος δεν έφτασε. 1 τοις εκατό. Τι λέει; “Είμαι ειδικός στη λογιστική.” Λέει. Είμαι έκπληκτος με τη λογιστική εμπειρία αυτού. Πώς είσαι λογιστής που το μοίρασες σε αυτά τα κόμματα; Γι’ αυτό το έχουν οι νέοι άλλο ένα σημαντικό έργο μαζί σας. Ξέρετε τι; Θάψτε το στον τάφο πολιτικά. Λάβετε την απόφαση ανάλογα στις 28 Μαΐου. Αυτό είναι ήδη από λογιστική πείρα. Ήμουν συνταξιούχος, έλα να αποσυρθώ από την πολιτική” χρησιμοποίησαν οι φράσεις.

«Αφήνω αυτό το συμπέρασμα στους νέους μας που κάνουν πολιτική στο CHP και ψηφίζουν CHP προς τιμήν του Γκάζι», είπε ο Ερντογάν.

«Νομίζω ότι οι νέοι μας θα έχουν τον λογαριασμό τους στις κάλπες στις 28 Μαΐου, μεταξύ πολλών άλλων. Όχι μόνο αυτό, αλλά στις 28 Μαΐου, πιστεύω ότι θα δοθεί ένα θεμελιώδες μάθημα σε όσους προσπαθούν να κάνουν τους νέους μας μέρος των δικών τους αποτυχιών. Ας ελπίσουμε ότι θα αποσύρουμε όσους παίζουν με τα νεύρα του έθνους για να παρατείνουμε τον πολιτικό τους βίο για 3-5 ακόμη μέρες, με την υποστήριξή σας. Μαζί θα σώσουμε αυτή τη χώρα από τους ιδιοκτήτες της άσχημης και μάλιστα άσχημης πολιτικής γλώσσας.

Υπενθυμίζοντας ότι 11 πόλεις βρίσκονται στη ζώνη του σεισμού, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Μπορείτε να προσβάλλετε έτσι τους ανθρώπους στη σεισμό; Προσπαθείς να κάνεις άσχημη προπαγάνδα με τα 3-5 σεντς που τους έστειλες. Τους διώχνεις από τα ξενοδοχεία».

Εν τω μεταξύ, όταν ένας νεαρός είπε: “Όλοι κάνουν ό,τι τους βολεύει”, ο Ερντογάν είπε: “Ευχαριστώ. Ευχαριστώ, θα σας δούμε. Επομένως, την επόμενη Κυριακή θα σας κάνουμε το απαραίτητο μάθημα”. αυτός είπε.

Δηλώνοντας ότι μαζί με τον Πρόεδρο του MHP Devlet Bahçeli θα επισκεφθούν 4 επαρχίες στη σεισμογενή ζώνη αυτό το Σαββατοκύριακο και 2 επαρχίες την Τρίτη, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: “Θέλουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα μαζί. Επειδή οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι αδέρφια μας, αγαπητέ μας συκώτι.Εδώ δεν υπάρχουν ψήφοι για εμάς,δεν έγινε τίποτα,έγινε έτσι.Δεν μπορούμε να πούμε». έκανε την εκτίμησή του.

Ο Προφήτης είπε: «Ο καλύτερος από τους ανθρώπους είναι αυτός που είναι πιο ωφέλιμος για τους ανθρώπους». Υπενθυμίζοντας το χαντίθ του, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: “Από αυτό, αν είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε οι καλύτεροι άνθρωποι χωρίς διακρίσεις, πρέπει να είμαστε οι πιο ωφέλιμοι. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αυτό. Η νεολαία μας θα πει “Φτάνει” σε αυτούς που προσπαθούν να σε τρομάξουν για να προστατέψουν τη θέση τους, σε αυτούς που θέλουν να σε οδηγήσουν στην απαισιοδοξία, σε αυτούς που θέλουν να σου αφαιρέσουν τα όνειρα, δηλαδή σε αυτούς που θέλουν να σε χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός θα πει: Ο Κύριός μου να μας ανοίξει το δρόμο και την τύχη μας.» Χρησιμοποίησε τις φράσεις.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο Ερντογάν είπε: “Η Εθνική Συμμαχία, φυσικά, πάντα έπαιζε με τις λανθασμένες και ψευδείς μεθόδους στις οποίες μπορεί να καταφύγει για να τα γυρίσει όλα υπέρ της. Θυμηθείτε, το βράδυ των εκλογών, “Είμαστε μπροστά. Ο Κιλιτσντάρογλου κέρδισε τις εκλογές” Προσπάθησαν για να παραπλανήσουν το κοινό και να ικανοποιήσουν τη δική τους βάση, παρόλο που ήμασταν πολύ μπροστά, με λανθασμένες αντιλήψεις και ψευδείς πράξεις όπως Τι συνέβη στη συνέχεια; Είμαστε μπροστά με 1,6 εκατομμύρια ψήφους», είπε.

Εκφράζοντας ότι δεν το βρίσκουν αυτό αρκετό τώρα, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: “Τώρα, αν θέλει ο Θεός, θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Ας είμαστε πολύ πιο επιμελείς ως φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά και ελπίζουμε ότι θα βγούμε με ένα νίκη την Κυριακή της επόμενης εβδομάδας». Χρησιμοποιώντας τη φράση, ο Έριλ είπε: «Είμαστε πάντα πίσω σας». απάντησε.

Λεπτομέρειες για την τελευταία εξέλιξη θα είναι σύντομα στο ntv.com.tr…