Η αντίδραση του Προέδρου Ερντογάν στον Κιλιτσντάρογλου: αν δεν μπορεί να το αποδείξει, είναι αξιολύπητη – Last Minute Türkiye News

Η αντίδραση του Προέδρου Ερντογάν στον Κιλιτσντάρογλου: αν δεν μπορεί να το αποδείξει, είναι αξιολύπητη – Last Minute Türkiye News

May 25, 2023 0 By admin

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλά στη «Συνάντηση Ισχυρή Βιομηχανία, Ισχυρή Τουρκία, Κωνσταντινούπολη».

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων Ερντογάν είναι τα εξής:

«Νομίζω ότι την Κυριακή το έθνος μας θα παραδώσει αυτή την ημερομηνία, που είναι σχεδόν το συμπλήρωμα της 14ης Μαΐου, στον αδελφό του με άλλη αναλογία. Το έθνος μας έκανε την εκλογή του στη Βουλή με 323 βουλευτές υπέρ της Λαϊκής Συμμαχίας. Τι σημαίνει αυτό? Δηλαδή ως Εθνική Συμμαχία δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τίποτα ως νομοθέτης στη βουλή. Το έθνος μας έχει στείλει πολύ ξεκάθαρα μηνύματα στην αντιπολίτευση και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ψήφο εμπιστοσύνης στο προεδρικό σύστημα διακυβέρνησης έδωσε λέγοντας όχι στις προτάσεις επιστροφής της χώρας μας στις μέρες του συνασπισμού. Έχει δείξει στις κάλπες ότι η καρδιά του είναι κλειστή σε όσους συναλλάσσονται κρυφά με τρομοκρατικές οργανώσεις.

”KILIÇDAROĞLU ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ”

Σε δήλωσή του στο TRT, ο κ. Kılıçdaroğlu αναφέρει ότι κάνουμε συνομιλίες με τρομοκρατικές οργανώσεις. Κύριε Kılıçdaroğlu, αν δεν μπορείτε να το αποδείξετε, είστε αξιοθρήνητοι. Εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι κάπου είχαμε συναντήσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους τους, αυτό θα ήταν απεχθές. Μας ανατέθηκε να τους πυροβολήσουμε στα λημέρια τους, όχι να συναντηθούμε με τρομοκρατικές οργανώσεις. Πηγαίνεις στα δωμάτιά τους με τις οδηγίες που λαμβάνεις από τον Καντίλ και κάνεις συνεντεύξεις.

“ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ”

Αδιάντροπα μας καλείτε στην τηλεόραση. Το πρόβλημά σου είναι άλλο. Θέλεις να γίνεις διάσημος, αρκεί η ψεύτικη φήμη σου.

”ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ”

Δεν έχει μείνει τραπέζι, πού θα χτυπήσεις; Κανείς, συμπεριλαμβανομένων των μελών του κόμματός του, δεν έχει τη δύναμη να κουβαλήσει αυτό το πρόσωπο. Δεν έχει μείνει τραπέζι. Στην απέναντι πλευρά υπάρχει σκόνη και καπνός. Μετά τις εκλογές της Κυριακής, θα τερματίσουμε τα βασανιστήρια του Kılıçdaroğlu ως έθνος. Μπήκες στον αγώνα μαζί μας σε 15 εκλογές, τις έχασες όλες.

“ΚΥΡΙΕ Β. ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 2,5 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ”

Υποθέτω ότι μπορείτε να ακούσετε πώς οι άνθρωποι που ψήφισαν τη Λαϊκή Συμμαχία στις κάλπες δέχονται επίθεση αυτή τη στιγμή. Ο κ. Κεμάλ επρόκειτο να πάρει 300 δισεκατομμύρια δολάρια από τοκογλύφους στο Λονδίνο. Θα ήταν ψέμα; Έχουμε χορτάσει. Οι ενεχυροδανειστές του Λονδίνου είναι στην καλύτερη περίπτωση λαθρέμποροι ηρωίνης κάνναβης. Ο κύριος Κεμάλ δεν θα σας δώσει ούτε 2,5 σεντ με τρύπες, δεν θα σας στείλουν.

«ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ»

Χτίζουμε σπίτια από μπρικέτες στη Συρία. Επιπλέον, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή κατοικιών που μπορούν να φιλοξενήσουν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες στη Συρία, με την υποστήριξη του Κατάρ.

Ακολουθήστε το NTV στα κοινωνικά δίκτυα