Κάλεσμα του Προέδρου Ερντογάν: Ας ανοίξουμε μαζί τις πόρτες μιας νέας εποχής – Last Minute Turkey News

Κάλεσμα του Προέδρου Ερντογάν: Ας ανοίξουμε μαζί τις πόρτες μιας νέας εποχής – Last Minute Turkey News

May 26, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κοινοποίησε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκφράζοντας ότι θέλουν να μετατρέψουν την 28η Μαΐου σε αργία, ο Πρόεδρος Ερντογάν απηύθυνε νέα έκκληση στους ψηφοφόρους.

Ο Ερντογάν είπε: “Ελάτε, ας ανοίξουμε μαζί τις πύλες μιας νέας εποχής στο πρόσωπο της Τουρκίας. Ας σηκώσουμε μαζί τον τουρκικό αιώνα στους ώμους μας, όπως όλοι μαζί καλύψαμε τις αιώνες δημοκρατίας και τις αναπτυξιακές ελλείψεις του η χώρα μας σε 21 χρόνια». Ας το διεκδικήσουμε σαν ένα εκατομμύριο», είπε.

“ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ”

Η ανταλλαγή απόψεων του Προέδρου Ερντογάν έχει ως εξής:

Η 27η Μαΐου είναι ένα από τα πιο οδυνηρά σταυροδρόμια της δημοκρατίας μας. Η 29η Μαΐου είναι μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας μας με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.

Ως έθνος θέλουμε να κάνουμε την 28η Μαΐου, που συμπίπτει με το μέσο αυτού του διημέρου, ένα πάρτι όπου μαθαίνουμε από τον πόνο μας και είμαστε περήφανοι για τις νίκες μας.

Δείξαμε ότι είμαστε άνθρωπος του λόγου μας με τις υπηρεσίες μας που έχουν συμβάλει στη ζωή 85 εκατομμυρίων πολιτών και τα έργα μας που αγγίζουν κάθε εκατοστό των 81 επαρχιών μας.

Πιστεύουμε ότι στις 28 Μαΐου θα συγκεντρωθούμε γύρω από τον τουρκικό αιώνα και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία.

Από εδώ καλώ όλους τους πολίτες μου να πουν «πρώτα η χώρα μου και το έθνος μου».

Ας ανοίξουμε μαζί τις πόρτες μιας νέας εποχής ενάντια στην Τουρκία.

Ας σηκώσουμε μαζί τον Αιώνα της Τουρκίας στους ώμους μας, όπως όλοι μαζί καλύψαμε τις αιώνιες ελλείψεις δημοκρατίας και ανάπτυξης της χώρας μας σε 21 χρόνια.

Ας φροντίσουμε την ενότητά μας, την αλληλεγγύη μας, την αιώνια και αιώνια αδελφότητά μας ως 85 εκατομμύρια.

Θέλουμε ο καθένας από τους ανθρώπους μας να πάρει τη θέση του σε αυτή την ευλογημένη πορεία, ανεξάρτητα από την καταγωγή, τις πεποιθήσεις, την αίρεση, τη μεταμφίεση ή τις πολιτικές προτιμήσεις του.

Σας περιμένουμε να είστε μαζί μας για να μετατρέψουμε τη νύχτα της 28ης Μαΐου σε μια νέα αρχή.

Η καρδιά και η αγκαλιά μας είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη του έθνους μας…