Ο Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε το εκλογικό πρόγραμμα του δεύτερου γύρου – Last Minute Türkiye News

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε το εκλογικό πρόγραμμα του δεύτερου γύρου – Last Minute Türkiye News

May 18, 2023 0 By admin

«ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ»

Θα σπάσουμε το παιχνίδι που παίζεται στη χώρα μας κρατώντας αυτή τη δουλειά μέχρι τις 28 Μαΐου. Θα δουλέψουμε μέρα νύχτα μέχρι την τελική νίκη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε πρώτοι με διαφορά. Αποφασίστηκε ποια συμμαχία θα κυβερνούσε τη χώρα. Είναι η πρώτη μας προτεραιότητα να μην δώσουμε ούτε μία απόρριψη του 49,5 τοις εκατό των ψήφων που λάβαμε στον πρώτο γύρο. Στον 2ο γύρο, όπως πάντα, θα πούμε το λόγο μας απευθείας στο έθνος. Ακολουθήσαμε το δράμα «θα κερδίσουμε», το οποίο έπαιξαν μαζί στις τηλεοπτικές οθόνες το βράδυ των εκλογών.

”ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ”

Έχουμε συχνά δει τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως βάλτο. Τα όσα έγιναν στα ίδια ΜΜΕ κατά την εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα θύματα του σεισμού κατέδειξαν για άλλη μια φορά αυτή την αλήθεια. Γνωρίζαμε και δεν εγκρίναμε τους δεσμούς του πίνακα του συνασπισμού με τρομοκρατικές οργανώσεις και τις δομές που εξαρτώνται από αυτές. Αποδεικνύεται ότι έχει διακοπεί και η επαφή του με την ανθρωπότητα. Με αυτή την ευκαιρία το μάθαμε και αυτό. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί, είναι καθήκον μας να μην πέσει η κοινή συνείδηση ​​του έθνους μας. Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία στα χέρια του δείχνουν την ίδια αλήθεια το βράδυ των εκλογών, επέμεινε ότι ήταν μπροστά, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολιτική του ψεύδους. Οι δήμοι της CHP και οι ΜΚΟ που υποστηρίζουν παρουσιάζουν κάθε είδους κακοτυχία, από τη διακοπή της βοήθειας στη ζώνη του σεισμού μέχρι την έξοδο των σεισμών από τα ξενοδοχεία.

”Ο KILIÇDAROĞLU ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΦΤΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑ ΕΧΕΙ ΞΥΣΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ”

Ο Kılıçdaroğlu, ο οποίος οδηγήθηκε σε μια σπείρα από σκηνές από τους φίλους του στο τραπέζι, χτυπήθηκε άσχημα. Εναπόκειται στους ψηφοφόρους αυτού του κόμματος να κάνουν αυτή την ερώτηση. Αλλάξαμε τα πάντα στη χώρα μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την αντιπολίτευση. Θα κοιτάξουμε μπροστά ως χώρα, με αποκορύφωμα τις εκλογές της 28ης Μαΐου. Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα αυτών των εκλογών θα είναι η μεγάλη αλλαγή στην αντιπολίτευση.

2. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ

Τι θα κάνουμε μέχρι τις 28 Μαΐου; Θα έχουμε αρκετά προγράμματα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Αύριο θα συναντηθούμε με τους εμπόρους σοφέρ στην Κωνσταντινούπολη και τους συλλόγους συμπατριωτών τους την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα ξαναεπισκεφτούμε τις πόλεις μας στην περιοχή του σεισμού. Την Τρίτη θα επισκεφθούμε δύο πόλεις της σεισμικής ζώνης. Θα ακούσουμε τους πολίτες μας και θα δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες εάν λείπουν. Είναι καθήκον μας να δείξουμε στους σεισμόπληκτους ότι δεν είναι μόνοι. Μέχρι τις 28 Μαΐου θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας χωρίς να κουράσουμε κανέναν. Ruberu, θα επικεντρωθούμε στην εργασία πρόσωπο με πρόσωπο.

”ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΣΙΤΗΡΟΥ”

Θέλω να δώσω καλά νέα σε όλο τον κόσμο. Η συμφωνία για τον διάδρομο σιτηρών της Μαύρης Θάλασσας παρατάθηκε πολλές φορές. Με τις προσπάθειες της χώρας μας, την υποστήριξη των Ρώσων φίλων μας και τις συνεισφορές των Ουκρανών φίλων μας, αποφασίστηκε η παράταση της Συμφωνίας για τον Διάδρομο Σιτηρών της Μαύρης Θάλασσας για άλλους 2 μήνες. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι πληρούνται όλοι οι όροι της συμφωνίας και ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο της Ρωσίας, τον αγαπητό μου φίλο Πούτιν, για την ειλικρινή υποστήριξή του στις προσπάθειές μας σε αυτή τη διαδικασία. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Zelensky για την εποικοδομητική συνεργασία του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κ. Γκουτέρες, για τις προσπάθειές του στη διαδικασία.

Ακολουθήστε το NTV στα κοινωνικά δίκτυα