Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε αφύλακτους τους επιζώντες του σεισμού – Last Minute Türkiye News

Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε αφύλακτους τους επιζώντες του σεισμού – Last Minute Türkiye News

May 18, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κοινοποίησε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκφράζοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους σεισμόπληκτους, ο Ερντογάν είπε, “Ελπίζω να επουλώσουμε τις πληγές μας μαζί με την αλληλεγγύη μεταξύ κράτους και έθνους. Δεν θα αφήσει αφύλακτους τους επιζώντες του σεισμού”. ρητό.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Από την άλλη, ο Ερντογάν μοιράστηκε στην ανάρτησή του: «Το γεγονός ότι οι βουλευτικές εκλογές κατέληξαν στη νίκη της Λαϊκής Συμμαχίας και ότι υπήρξε σαφής διαφορά στην εκλογή του προέδρου, αποσταθεροποίησε τον πρόεδρο του CHP και τη διοίκησή του». Χρησιμοποίησε και τα λόγια του.

Η ανάρτηση του Ερντογάν έχει ως εξής:

Η εκλογή της Συνέλευσης είχε ως αποτέλεσμα τη νίκη της Λαϊκής Συμμαχίας και υπήρξε σαφής διαφορά στην εκλογή του Προέδρου. Αναστάτωσε πλήρως τις ισορροπίες του προέδρου του CHP και της κυβέρνησής του.

Το βράδυ της 14ης Μαΐου ακολουθήσαμε το «κερδισμένο» θέατρο που ανέβασαν στις τηλεοπτικές οθόνες, αν και γνώριζαν τα αποτελέσματα.

Όταν το χρώμα του στήθους έγινε καθαρό, τα ψέματά του αποκαλύφθηκαν. Παρόλα αυτά, δεν ζήτησαν καν συγγνώμη από τους ψηφοφόρους τους, τους οποίους εν γνώσει τους παραπλάνησαν, ούτε από το κοινό.

Για τους πολίτες μας, των οποίων η ίδια νοοτροπία δεν μπορεί να πάρει ψήφο τώρα. πολύ λιγότερο πολιτική, γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων που δεν συμβιβάζονται με τις ανθρώπινες αξίες.

Αυτοί οι κύκλοι δείχνουν πάσης φύσεως έλλειψη ενδοιασμού, από την αποκοπή της βοήθειας που στέλνουν στη ζώνη του σεισμού μέχρι την απομάκρυνση των θυμάτων από τα ξενοδοχεία.

Για να μην αναφέρουμε τις άσχημες καμπάνιες στα social media…

Γνωρίζω ότι τα θύματα της καταστροφής μας που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα με ραγισμένες καρδιές είναι βαθιά ταραγμένα από αυτό που συνέβη.

Ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ψηφίζουν, και τα 85 εκατομμύρια άνθρωποι λυπούνται από αυτή την απερισκεψία.

Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί, και κανένας από τους πολίτες μας δεν χρειάζεται απόγνωση σε αυτό το κακό φρενίτιδα.

Είναι πρωταρχικό μας καθήκον να μην γκρεμίσουμε την κοινή συνείδηση ​​του έθνους μας και της ανθρωπότητας.

Ελπίζω να επουλώσουμε τις πληγές μας μαζί με την αλληλεγγύη έθνους-κράτους. Δεν θα αφήσουμε αφύλακτους τους επιζώντες του σεισμού και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε.