Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν θα πετάξουμε το συνταγματικό φυλλάδιο

Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν θα πετάξουμε το συνταγματικό φυλλάδιο

May 26, 2023 0 By admin

Πρόεδρος Ερντογάν: Δεν θα πετάξουμε το συνταγματικό φυλλάδιο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε δηλώσεις στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε 2 ημέρες πριν από τις εκλογές της 28ης Μαΐου. Ο Πρόεδρος Ερντογάν λέει: «Είθε ο λαός μας να διατηρήσει ξανά τη σταθερότητα, να αναπτυχθεί η Τουρκία». έκανε τη δήλωση.

Εκτακτες ειδήσεις! Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο κοινό στο Έσενλερ της Κωνσταντινούπολης.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Ερντογάν.

«Έχουμε υποφέρει πολύ από τους συνασπισμούς στο παρελθόν, δεν μπορούμε πλέον να το αντέξουμε.

Δίνουμε παράδειγμα δημοκρατίας στον κόσμο στις 14 Μαΐου με 90 τοις εκατό. Δεν θα βρείτε κάτι τέτοιο στον κόσμο. 30-40% στον κόσμο. Ο Έσενλερ ήρθε πρώτος στην Κωνσταντινούπολη στις βουλευτικές εκλογές. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, έγινε ο πρώτος στην ευρωπαϊκή πλευρά.

Είθε ο λαός μας να διατηρήσει ξανά τη σταθερότητα, να αναπτυχθεί η Τουρκία», λέει.

Δεν πετάμε το συνταγματικό φυλλάδιο, το διαβάζουμε και παίρνουμε την απόφασή μας.

«ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ»

Οι πολίτες μας μας περιποιήθηκαν για την υπηρεσία που τους αξίζει μετά από πολλά χρόνια.Το έθνος μας γνώρισε τη μεγαλύτερη επενδυτική κίνηση στην ιστορία της χώρας τα τελευταία 21 χρόνια. Η δημοκρατία μας έφτασε στην ισχυρότερη θέση της αυτή την περίοδο. Ο πιο επιτυχημένος αγώνας κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων δόθηκε σε αυτήν την περίοδο.

Το βάρος της χώρας μας στην παγκόσμια πολιτική αυξήθηκε αυτή την περίοδο. Την περίοδο αυτή πραγματοποιήθηκαν οι πιο προηγμένες μεταρρυθμίσεις στο όνομα των δικαιωμάτων και των ελευθεριών. Σε αυτήν την περίοδο, οι διαφορές στην ανάπτυξη μεταξύ των περιοχών εξαλείφθηκαν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ KILIÇDAROĞLU Το PKK υποστήριξε ανοιχτά τον Kılıçdaroğlu. Κύριε Κεμάλ, το έθνος μου δεν υποστηρίζει αυτούς που πλευρίζουν τους τρομοκράτες. Ο κ. Κεμάλ παίρνει τις οδηγίες του Καντίλ. Θα αναφερθεί στον κ. Κεμάλ, ο οποίος έλαβε οδηγίες από τον Καντίλ την Κυριακή. Απαιτείται αδυσώπητος αγώνας κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων. Έλα, στις 28 Μαΐου, ας αντιταχθούμε στο να δει κάποιος τη διαθήκη σου σαν παιχνιδάκι. Αν και οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, έχουμε την ίδια ευαισθησία για την επιβίωση της χώρας μας. Ακουμπάμε την πλάτη μας στον κόσμο. Υπηρετούμε τη χώρα μας με αγάπη. Μόνο εμείς μπορούμε να τερματίσουμε την τρομοκρατία. Ο τρόμος αυξάνει τον κ. Κεμάλ. Δεν έχει αυτό το πρόβλημα. «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΡΕΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΕΜΑΛ» Τι έκανε ο κ. Κεμάλ; Η βρύση άνοιξε. Ο Μητροπολιτικός Δήμος Κωνσταντινούπολης δεν είναι το κόμμα σας; Έκαναν κάτι; Όταν βρέχει, η Κωνσταντινούπολη πλημμυρίζει. Πού είναι ο πρόεδρος στο Μπόντρουμ, κάνοντας σκι στη Σουηδία; Επίσης μαλώνει με τον πωλητή και τον πηγαίνει στην αστυνομία. Υπάρχει τέτοια διαχείριση; Φεύγει από τον δήμο, πηγαίνει στο Βαν. Από τη μια η γυναίκα του από την άλλη φτιάχνει την αφίσα του PKK. Πρέπει να κάνετε μάθημα στον Εκρεμ και στον κύριο Κεμάλ την Κυριακή. Ο κ. Kemal Okmeydanı είναι ο άνθρωπος που κατέστρεψε το Νοσοκομείο SSK. Μακάρι ο Savas Ay να είχε ζήσει για να δει αυτές τις μέρες. Μπορεί ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να διευθύνει ένα νοσοκομείο να διευθύνει τη χώρα; Ενώ έφτιαχναν πατριωτική και εθνική λογοτεχνία στη Δύση και χαιρετούσαν το PKK στην Ανατολή, εμείς παράγαμε υπηρεσία. Μέχρι να καταφέρουν να κάνουν ένα σημάδι καρδιάς, γεμίσαμε αυτή τη χώρα με τεχνουργήματα. «ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» Εργαζόμαστε για το μεταναστευτικό. Περισσότεροι από 550.000 Σύροι επέστρεψαν από τις περιοχές που καθαρίσαμε από τον τρόμο στη Συρία. Σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόμη Σύροι θα φύγουν μετά την ολοκλήρωση των κατοικιών με την υποστήριξη του Κατάρ. Θα εγγυηθούμε την ασφαλή και αξιοπρεπή επιστροφή των αιτούντων άσυλο. Θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη του έθνους μας. Είναι αυτό το CHP LGBT; Είναι το PKK LGBT; Είναι το IYI Party LGBT; Ναι, λοιπόν, μπορεί αυτό να διεισδύσει στη Συμμαχία των LGBT People; Όχι. Ως πιστοί στην ιερότητα της οικογένειας, δεν θα συμβιβαζόμαστε ποτέ. Αφήστε τα LGBT άτομα να συνεχίσουν να κοιμούνται με όποιον κι αν είναι».