Πρόεδρος Ερντογάν: Θα βγούμε από τον δεύτερο γύρο με αριθμό ψήφων ρεκόρ – Last Minute Türkiye News

Πρόεδρος Ερντογάν: Θα βγούμε από τον δεύτερο γύρο με αριθμό ψήφων ρεκόρ – Last Minute Türkiye News

May 18, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στο πρόγραμμα «Συνάντηση του Τομέα Μεταφορών της Κωνσταντινούπολης» που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Haliç.

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας Ερντογάν:

«Σε ποιες βρώμικες συμφωνίες εμπλέκονται δεν είναι δική μας δουλειά, θα μας απασχολήσει η δική μας υπόθεση. Πιστεύουμε ότι το έθνος μας θα μας εμπιστευτεί την προεδρία με έναν αριθμό ρεκόρ ψήφων και ποσοστών στον δεύτερο γύρο.

Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν, είμαστε στη διάθεση του έθνους μας, είμαστε υπηρέτες του έθνους μας. Ο λαός μας θα ωφεληθεί μόλις βγάλουμε το πετρέλαιο από το Gabar.

Θα ανακουφίσουμε τον λαό μας μειώνοντας φόρους και δίνοντας ειδικές επιδοτήσεις στους εμπόρους και τους αγρότες μας. Σήμερα, σας υποστηρίζουμε με ένα δάνειο οχημάτων που υποστηρίζεται από το δημόσιο μέχρι 1,5 εκατομμύριο λίρες μέσω της Halkbank. Εισαγάγαμε την ευκαιρία για ανανέωση χωρίς ειδικό φόρο κατανάλωσης για επαγγελματικά οχήματα.

«ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ»

Δεν πληρώνουμε φόρους στις ετήσιες απολαβές των 150 χιλιάδων λιρών της νεολαίας μας, πληρώνουμε ασφάλιστρα. Δύο έννοιες είναι σημαντικές: εμπιστοσύνη και σταθερότητα.

Θυμηθείτε, νέοι. Θα κερδίσουμε τόσα πολλά που δεν θα χάσει κανείς. Στο παρελθόν τοποθετήθηκαν πολλές παγίδες μπροστά στη χώρα μας για να μην μπορεί να κάνει βήματα. Πίσω από κάθε συμφορά που ζήσαμε ήταν να κρατάμε την Τουρκία εκτός παιχνιδιού. Είναι εχθροί μας. Αν είχαμε συνεχίσει να διοχετεύουμε τους πόρους της χώρας στους δανειστές του Λονδίνου, πιστέψτε με, δεν θα ήταν πιο πολύτιμοι από εμάς. Θέλαμε απλώς την υποστήριξη του έθνους μας και εργαστήκαμε γι’ αυτό. Σίγουρα έχουμε τις ελλείψεις μας. Η ανάπτυξη της Τουρκίας ήταν ειλικρινής μέχρι τέλους, ο αγώνας μας για την ειρήνη του έθνους μας.

Ήμασταν ειλικρινείς όταν πολεμούσαμε ενάντια στις αιματηρές επιθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων και αναζητούσαμε λύση. Ήμασταν ειλικρινείς όταν προκαλέσαμε τα τανκς στις 15 Ιουλίου. Ήσουν μαζί μας σε όλη αυτή τη μάχη.

«ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 29 ΜΑΪΟΥ»

Υποσχεθήκαμε να διορθώσουμε την αδικία στον αριθμό των ημερών πριμοδότησης που απαιτούνται για την απόσυρση του εμπόρου.

Δεν υπάρχει πολιτική που να απειλεί το έθνος και να προσβάλλει τους σεισμόπληκτούς μας.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα είμαστε στη σεισμική ζώνη με τον Περιφερειάρχη. Ας ελπίσουμε ότι θα πετύχουμε μια τέτοια νίκη στις 28 Μαΐου που θα γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση της 29ης Μαΐου».