Πρόεδρος Ερντογάν: Νέες πόρτες θα ανοίξουν στις 28 Μαΐου – Last Minute Turkey News

Πρόεδρος Ερντογάν: Νέες πόρτες θα ανοίξουν στις 28 Μαΐου – Last Minute Turkey News

May 23, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις! Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για το πρόγραμμα της δημόσιας συνάντησης στο Σίβας.

Εκτιμώντας την ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους της Σίβας, ο Ερντογάν είπε ότι σύμφωνα με τον αριθμό που έλαβε από την αστυνομία, 100.000 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν καθ’ οδόν.

Δηλώνοντας ότι σχεδίαζε να έρθει στη Σίβας στις 26 Απριλίου για τα εγκαίνια της γραμμής τρένου υψηλής ταχύτητας Άγκυρα-Σίβας, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε εκείνες τις μέρες, ο Ερντογάν είπε: «Επειδή δεν μπορούμε να είστε εκεί αυτοπροσώπως, αποφασίσαμε να συνοδεύσουμε τους αδερφούς μας Σίβας με τα καλά μας νέα. Κάναμε τη γραμμή υψηλής ταχύτητας δωρεάν για ένα μήνα για να μοιραστούμε την περηφάνια τους.” ρητό.

Επικρίνοντας την αντιπολίτευση, ο Ερντογάν είπε: «Ο ηγέτης του CHP θα τελειώσει το πολιτικό του ταξίδι ως «Ναζί Κεμάλ», το οποίο ξεκίνησε ως «Γκάντι Κεμάλ» με την ταινία», έκανε τη δήλωση.

Δηλώνοντας ότι με τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή θα ανοίξουν νέες πόρτες μπροστά στη χώρα, ο Ερντογάν σημείωσε ότι η Τουρκία θα σπεύσει προς τους στόχους της με πολύ μεγαλύτερα βήματα και θα προχωρήσει πιο γρήγορα.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν έχουν ως εξής:

Χαιρετίζω τον Σίβα μας που ο αέρας του είναι σκληρός και ο λαός του είναι γενναίος. Mashallah, τι είναι αυτός ο ενθουσιασμός; Ήθελα τον αριθμό. Είπα πόσο. Ναι, αυτή τη στιγμή σας εξηγώ τον αριθμό ασφαλείας. 100 χιλιάδες με αυτούς στο δρόμο. Στην πολιτική, ποτέ δεν είχα βιώσει τόσο υπέροχο ενθουσιασμό στο Σίβας. Είσαι άλλος άνθρωπος σήμερα. Ξέρω ότι ετοιμάζεσαι για την Κυριακή. Είστε έτοιμοι να ανατινάξετε τα σεντούκια; Καταλαβαίνω ότι μπορείτε να το χειριστείτε αυτό. Η Λαϊκή Συμμαχία έχει ήδη πάρει τέσσερα στα πέντε. Μακάρι να είχες αγοράσει το άλλο. Θα μπορούσατε να κάνετε πέντε στα πέντε. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η αγορά. Πάμε μαζί σου στον τάφο, όχι στην αγορά. Δοξασμένος ο Κύριός μου, που μας αγκάλιασε μετά από 4 χρόνια λαχτάρας.

«Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΕΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΣ»

Απελευθερώνουμε τη γραμμή τρένων υψηλής ταχύτητας για 1 μήνα. Τα αδέρφια μας από τον Σίβα πηγαίνουν τώρα στην Άγκυρα με τρένο υψηλής ταχύτητας σε 2 ώρες. Θα πάρουμε την άνεση του τρένου υψηλής ταχύτητας στις άλλες επαρχίες μας. Θα επεκτείνουμε αυτή τη γραμμή στο Καρς.

Με αυτή τη γραμμή, που εκφράζεται ως ο δρόμος του σιδήρου μεταξιού, θα ανοίξουμε μια στρατηγική τραχεία παγκόσμιας σημασίας στην περιοχή μας. Χωρίς να απενεργοποιήσετε όλα αυτά τα πράγματα, όπως ο πρόεδρος του CHP, αγαπητό Αζερμπαϊτζάν. Θα το κάνουμε ώμο με ώμο με τους αδελφούς μας από το Αζερμπαϊτζάν. Όπως απελευθερώσαμε μαζί το Καραμπάχ, κάναμε την Τουρκία κέντρο ενέργειας μεταξύ ανατολής και δύσης. Θα αναπτύξουμε επίσης τις μεταφορές και τις υποδομές μας με τους αδελφούς μας από το Αζερμπαϊτζάν. Yo

“ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑΝ”

Το τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι ότι ο Sinan Oğan, ο οποίος χθες ζήτησε την ανάπτυξη της συνεργασίας με τις Τουρκικές Δημοκρατίες, μας υποστήριξε στον δεύτερο γύρο. Καλή τύχη με την απόφαση του κ. Σινάν, ο οποίος σύντομα γνωρίζει για τον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας.

“Ο ΣΙΒΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ”

Ο Σίβας έκανε ξανά το σωστό στις εκλογές της 14ης Μαΐου. Αποκάλυψε ότι προτίμησή του ήταν η Λαϊκή Συμμαχία με 72 τοις εκατό των ψήφων στο βουλευτήριο. Ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους κατοίκους του Σίβα, είτε μας ψηφίσουν είτε όχι.

Η καρδιά μας επιθυμεί να μας παραχωρηθούν οι προτιμήσεις όλων των ψηφοφόρων. Δεν υπάρχει μέρος στο βιβλίο μας να αποκαλούμε τους ψηφοφόρους αδαείς.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Αυτοί που προσβάλλουν τους σεισμόπληκτους δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπότητα.

Ο ηγέτης του CHP, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως «Γκάντι Κεμάλ» με τη συνωμοσία της κασέτας, θα τελειώσει ως «Ναζί Κεμάλ». Όλα αυτά τα λάθη είναι οι τελευταίες τους μάχες όταν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται να χάσουν.

«ΝΕΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ»

Με τις 28 Μαΐου ελπίζω να ανοίξουν νέες πόρτες μπροστά στη χώρα μας. Έχουμε διαχειριστεί τις επαφές μας με όλες τις χώρες του κόσμου με τον καλύτερο τρόπο, και το κάνουμε. Θα οδηγήσουμε επίσης τη χώρα μας στους στόχους του Türkiye Century.

Το αίμα των μαρτύρων μας δεν θα μείνει στο έδαφος. Θα σώσουμε τη χώρα μας από τη μάστιγα του τρόμου που μας μαστίζει τα τελευταία 40 χρόνια.

Το TOKİ βγήκε από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου με καθαρό κεφάλι, δεν θα φτιάξουμε αντισεισμικά κτίρια πουθενά στη χώρα μας. Θα μεταμορφώσουμε 6 εκατομμύρια σπίτια σε όλη τη χώρα.

Μετά τις εκλογές θα κάνουμε το αποφασιστικό οικογενειακό βήμα στη συνταγματική αναθεώρηση.