Πρόεδρος Ερντογάν: Φύγαμε από τις κάλπες με νέα νίκη – Last Minute Türkiye News

Πρόεδρος Ερντογάν: Φύγαμε από τις κάλπες με νέα νίκη – Last Minute Türkiye News

May 23, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε δηλώσεις στη Μαλάτια, μια σεισμογενή ζώνη.

Τονίζοντας ότι η βούληση που επιδείχθηκε στις 14 Μαΐου πρέπει να φανεί και στις 28 Μαΐου, ο Ερντογάν είπε: «Θα προστατεύσουμε την κάλπη». ρητό.

Αναφερόμενος στο έργο του στη σεισμογενή ζώνη, ο Ερντογάν είπε: «Υποσχεθήκαμε να στήσουμε 100.000 κοντέινερ τους πρώτους τρεις μήνες κατά τις επισκέψεις μας. Εκπληρώσαμε αυτή την υπόσχεση με υπέρβαση των 17.000. Επιπλέον, στήσαμε περισσότερες από 910.000 σκηνές στο στην περιοχή, Υπάρχουν 130.000 κατοικίες, 36.000 αρχοντικά και 5.000 αποθήκες σε όλη τη χώρα μας, η διαδικασία κατασκευής περισσότερων από 171.000 ανεξάρτητων τμημάτων συνολικά έχει ξεκινήσει, είπε.

Ο Ερντογάν επέκρινε τον ηγέτη του CHP και Πρόεδρο της Εθνικής Συμμαχίας Κιλιτσντάρογλου.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν έχουν ως εξής:

Από εδώ στέλνω τους χαιρετισμούς μου στη Μαλάτια με τις συνοικίες και τις γειτονιές της. Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή σας. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον χείμαρρο αγάπης που ξεχειλίζει από τα σπίτια στα μπαλκόνια, από τους δρόμους στους δρόμους και τις πλατείες. Η Μαλάτια είναι η πόλη της γενναιότητας και της γενναιότητας.

Τιμώ τον όγδοο πρόεδρό μας, Turgut Özal, με ευγνωμοσύνη και έλεος, ο οποίος έφερε πρόοδο στη δημοκρατία στην Τουρκία, τον ειδικό γιο της Malatya. Όπως η Malatya φρόντιζε τον Turgut Özal, δεν μας άφησε ποτέ μόνους.

Πάντα βρίσκαμε την υποστήριξη της Μαλάτια μαζί μας στον αγώνα μας να υπηρετήσουμε τη χώρα και το έθνος. Πάντα νιώθαμε τις προσευχές των αδελφών και των αδελφών μου στη Μαλάτια μαζί μας καθώς αψηφούμε τα χτυπήματα ενάντια στην εθνική βούληση. Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή; Απλά θυμηθείτε, είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο, όχι μέχρι την Κυριακή. Γι’ αυτό θα περάσουμε στο έπακρο αυτές τις 5 μέρες.

«ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΝΙΚΗ»

Είμαστε έτοιμοι για την αγορά; Απλώς θυμηθείτε, δεν είμαστε μαζί μέχρι την Κυριακή, αλλά μέχρι τον τάφο. Το κάστρο κατακτάται από μέσα. Κυρίες, είστε μέσα στο κάστρο. Νέοι, ποτέ δεν παραμελείτε όλους τους συνομιλητές σας. Δουλεύουμε σκληρά. Φύγαμε από τις κάλπες με νέα νίκη.

Όσοι τρομοκράτες υπάρχουν, μαζί τους περπατάει και ο κ. Κεμάλ. Θα τους βάλει η χώρα μου και ο λαός μου στις κάλπες την Κυριακή με αυτούς που περπατούν χέρι-χέρι με αυτούς τους τρομοκράτες; Δεν θα σταματήσουμε. Και πάλι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Malatya για την υποστήριξή του σε επίπεδο ρεκόρ.

323 ευρωβουλευτές

Ανακοινώσατε την απόφασή σας να δίνετε την πλειοψηφία της Βουλής στην Alianza Popular με συνολικά 323 βουλευτές. Είπες «Μη σταματάς, συνέχισε».

«ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΟ»

Δεν θα γίνει τίποτα με τον κ. Κεμάλ. Ξέρουμε πώς συνετρίβη το SSK. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, δεν μπορούσε καν να κάνει σωστά τη δουλειά του. 15 επιλογές, 15 ήττες. Ετοιμάζεται για άλλη μια ήττα. Θα πείτε ότι αυτοί που κουνούν το δάχτυλο στο έθνος μας πρέπει να πάρουν τα μαθήματά τους. Θα ανατινάξεις τα σεντούκια. Περιμένω ξανά δίσκο από σένα.

«ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ»

Ο πόνος από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου δεν κατευνάστηκε στις καρδιές μας. Αυτή τη στιγμή στον καταυλισμό βρίσκονται 50.000 άτομα. Χάσαμε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους μας στο σεισμό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι όλοι οι αδερφοί και οι αδερφές μου, περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι μαζεύτηκαν μαζί μας στο πεδίο πριν από τις εκλογές της Κυριακής.

Από τις πρώτες ώρες της καταστροφής κινητοποιήσαμε όλα τα μέσα του κράτους και του έθνους μας. Υποστηρίζουμε τους πολίτες μας σε όλους τους τομείς, από την έρευνα και τη διάσωση μέχρι τη βοήθεια και την κάλυψη των αναγκών τους σε καταφύγιο. Από τον σεισμό, 650.000 αξιωματικοί μας έχουν υπηρετήσει για τη φροντίδα των θυμάτων μας. Περισσότεροι από 35.000 στρατιώτες εργάστηκαν στην περιοχή ως ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Εργαζόμαστε σκληρά για να επιδέσουμε τις πληγές μας το συντομότερο δυνατό και να σας φέρουμε πίσω στα σπίτια σας. Βάζουμε τα θεμέλια των σπιτιών μας στο ισόγειο και σε άλλους ορόφους των οποίων η ανέγερση έχει ολοκληρωθεί. Απομακρύνουμε τα μπάζα των κατεδαφισμένων και έκτακτων κτιρίων στη ζώνη του σεισμού. Πληρώσαμε 30 δισ. λίρες στα θύματα του σεισμού. Εκτός από αυτό, φροντίζουμε τους σεισμοπαθείς μας με διάφορα βοηθήματα.

Η λύση του στεγαστικού προβλήματος ήταν πάντα στην κορυφή της ατζέντας μας. Έχουμε κάνει μια προσπάθεια να δώσουμε μια θέση στους ανθρώπους μας που τα σπίτια τους έχουν καταστραφεί, καταστραφεί και ανησυχούν μήπως μπουν στο σπίτι τους. Σε προηγούμενες επισκέψεις μας υποσχεθήκαμε να εγκαταστήσουμε 100.000 κοντέινερ τους πρώτους τρεις μήνες. Έχουμε εκπληρώσει αυτήν την υπόσχεση με περισσότερες από 17 χιλιάδες. Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει περισσότερες από 910.000 σκηνές στην περιοχή. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής περισσότερων από 171.000 ανεξάρτητων τμημάτων συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 130.000 κατοικιών, 36.000 κατοικιών στην πόλη και 5.000 αποθηκών σε όλη τη χώρα μας. Είπαμε bismillah για την ανέγερση 14 χιλιάδων σπιτιών, 7 χιλιάδων 131 σπιτιών χωριού και 679 σιταποθηκών στη Μαλάτια.

Στόχος είναι η κατασκευή 650.000 νέων κατοικιών. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη σεισμική ζώνη ένα πιο δυνατό και πιο προγραμματισμένο μέρος από πριν.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε την παράδοση μονίμων κατοικιών τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Η ζωή αναβιώνει στη ζώνη του σεισμού. Μετά το πένθος για την απώλειά του, ο λαός μας αγκαλιάζει τη ζωή για άλλη μια φορά.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ”

Μην στεναχωριέσαι ποτέ κοιτάζοντας αυτούς που σε καταδιώκουν μόνο και μόνο επειδή δεν τους ψήφισες. Όποια και αν είναι η πολιτική σας προτίμηση, εμείς, ως Alianza Popular, είμαστε μαζί σας. Είμαστε μαζί σας με το AFAD. Είμαστε μαζί σας με την Ερυθρά Ημισέληνο. Είμαστε μαζί σας όλοι μαζί. Δεν θα σας αφήσουμε ποτέ μόνους. Θα λύσουμε τα προβλήματά σας μαζί. Μαζί θα επουλώσουμε τις πληγές του σεισμού.

Θα εργαστούμε ακούραστα μέχρι να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας μία προς μία.

Πυροβόλησε το βερίκοκο μας χαλάζι. Στεκόμαστε μαζί σας σε αυτό το θέμα ως κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να σε αφήσουμε μόνο.

Αυτό που υποσχεθήκαμε στις πλατείες, προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα όταν αναλάβουμε τα καθήκοντά μας. Αυτοί τσακώνονταν συνέχεια, εμείς υπηρετούσαμε. Αγκαλιάζουμε 85 εκατομμύρια. Ένωσαν τα όπλα με τρομοκρατικές οργανώσεις. Πορευόμαστε με το έθνος μας. Είπαν ψέματα. Υπερασπιστήκαμε το δίκαιο και την αλήθεια. Μίλησαν για διακοπή της κατεδάφισης, για αποτροπή. Είπαμε δουλειά, είπαμε επένδυση. Θα δουλέψουμε σκληρά, δεν θα πάρουμε χαμπάρι τη δουλειά. Προσαρμόζουμε την εργασία 40 ετών και 50 ετών σε 50 ημέρες.

Η 28η Μαΐου είναι πολύ σημαντική για να μην μείνουν ημιτελή όλα αυτά τα έργα. Είμαστε η βούληση που επιδείξαμε στις 14 Μαΐου, είμαστε έτοιμοι να αναλογιστούμε αυτή τη φορά στις κάλπες στις 28 Μαΐου; Δεν θα μπούμε στην ευφορία της νίκης. Θα πάρουμε τα κουτιά.

ΣΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Αυξήσαμε τη χαμηλότερη σύνταξη στις 7.500 λίρες και το επίδομα Χριστουγέννων για τους συνταξιούχους μας στις 2.000 λίρες. Βρισκόμαστε στη διαδικασία αύξησης αυτού του αριθμού ακόμη περισσότερο. Αυξήσαμε τον μισθό των δημοσίων υπαλλήλων μας στα επίπεδα των 21 χιλιάδων λιρών. Υποσχεθήκαμε να αυξήσουμε τον χαμηλότερο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων μας στις 22 χιλιάδες τον Ιούλιο.