Το μήνυμα του Προέδρου Ερντογάν προς τη νεολαία: Είμαστε πάντα μαζί σας – Last Minute Turkey News

Το μήνυμα του Προέδρου Ερντογάν προς τη νεολαία: Είμαστε πάντα μαζί σας – Last Minute Turkey News

May 20, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοιράστηκε μια νέα ανάρτηση στο Twitter.

Απευθυνόμενος στους νέους στην ανάρτησή του, ο Ερντογάν είπε: «Παρακαλώ μην δίνετε σημασία στα ψέματα εκείνων που θέλουν να σας κάνουν συνεταίρους στις πολιτικές τους αποτυχίες και στη σκοτεινή εικόνα που προσπαθούν να ζωγραφίσουν». ρητό.

Ο Ερντογάν έδωσε και μηνύματα στις 28 Μαΐου: «Μετά τις 28 Μαΐου, ελπίζω να ξεκινήσουμε μαζί σας την οικοδόμηση του Αιώνα της Τουρκίας». χρησιμοποίησε τις φράσεις.

«Είμαστε πάντα μαζί σας», είπε ο Ερντογάν. ρητό.

«ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ»

Η ανταλλαγή απόψεων του Προέδρου Ερντογάν έχει ως εξής:

Αγαπητοί μου νέοι αδελφοί,

Ο Μεβλάνα λέει, «Ό,τι είναι στην κανάτα, διαρρέει».

Αυτοί που αγωνίζονται στο απύθμενο σκοτάδι δεν μπορούν να δώσουν ελπίδα. Όποιος δεν έχει όραμα, όνειρο, ιδανικό, στόχο, δεν μπορεί να χαράξει ορίζοντα.

Παρακαλώ μην δίνετε σημασία στα ψέματα εκείνων που θέλουν να σας κάνουν συνέταιρο στις πολιτικές τους αποτυχίες και στη σκοτεινή εικόνα που προσπαθούν να ζωγραφίσουν.

Είμαστε πάντα μαζί σας.

Είμαστε στην εξουσία 21 χρόνια. Είμαστε στην ίδια ηλικία με πολλούς από εσάς.

Αυτά τα 21 χρόνια δεν ανακατευτήκαμε στον τρόπο ζωής κανενός από τα μικρότερα αδέρφια μου, ούτε επιτρέψαμε σε κανέναν να ανακατευτεί στον τρόπο ντυσίματος, στον τρόπο σκέψης, στις προσδοκίες και στα γούστα του άλλου.

Εκτός από τα πολλά έργα, τις επενδύσεις και τα έργα που έχουμε φέρει στη χώρα μας, έχουμε εργαστεί σκληρά για να εκφράσετε ελεύθερα τις ιδέες σας και να ζήσετε τα νιάτα σας ελεύθερα και πλήρως.

Σήμερα ζούμε σε μια χώρα όπου κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν άνετα, φιλοξενεί διεθνείς οργανισμούς και όπου ο αθλητισμός, η μουσική, η επιστήμη και η τεχνολογία συμμετέχουν περισσότερο από ποτέ στη ζωή μας.

Κάνουμε σταθερά βήματα προς τους στόχους μας με τα 208 πανεπιστήμια, τα 96 τεχνικά πάρκα, τα 316 κέντρα σχεδιασμού και τα 1.249 κέντρα Ε&Α.

Με το TEKNOFEST, όπου διαγωνίζονται περισσότεροι από 1 εκατομμύριο νέοι, έχουμε πλατφόρμες όπου μπορείτε να δείξετε τις δυνατότητές σας και να ανταγωνιστείτε τον κόσμο. Χάρη στο Εθνικό μας Τεχνολογικό Κίνημα, η τεχνολογία δεν καταναλώνεται μόνο. Γινόμαστε μια χώρα που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει.

Όλα αυτά τα κάναμε για εσάς. Τα καταφέραμε με την υποστήριξη, τον κόπο, τον ιδρώτα και τον ιδρώτα σας. Μετά τις 28 Μαΐου, ελπίζω να ξεκινήσουμε μαζί σας την οικοδόμηση του τουρκικού αιώνα.