Το μήνυμα του Προέδρου Ερντογάν στις 14 Μαΐου – Last Minute Türkiye News

Το μήνυμα του Προέδρου Ερντογάν στις 14 Μαΐου – Last Minute Türkiye News

May 25, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αποτελέσματα των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών της 28ης περιόδου που διεξήχθησαν στις 14 Μαΐου.

Εκφράζοντας ότι η εκλογική διαδικασία στη χώρα συνέβαλε καθοριστικά στην κατανόηση αμέτρητων αληθειών, ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Όχι μόνο είδαμε τη δύναμη της τουρκικής δημοκρατίας στις κάλπες στις 14 Μαΐου, αλλά γίναμε και μάρτυρες του ξεφουσκώματος των “φυσαλίδων αντίληψης”. Τι ήταν λοιπόν; Ήταν οι συκοφαντίες της “δικτατορίας” κατά της Τουρκίας. “Ήταν το ύπουλο ψυχολογικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στον σχετικό διεθνή Τύπο. Ήταν τα ψέματα και οι απάτες που επαναλάμβανε η αντιπολίτευση. Ήταν η πολιτική του φόβου που τροφοδοτούσε ο πρόεδρος του CHP και η εταιρεία του».

«ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΟΙ ΙΖΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»

Τονίζοντας ότι με τη βούληση που εκφράστηκε στις κάλπες το βράδυ της 14ης Μαΐου, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

“Δείχνουμε ότι οι κατηγορίες για δικτατορία είναι σκέτη ανοησία. Δείχνουμε ότι το έθνος μας δεν μπορεί να προσαρμοστεί με εξώφυλλα περιοδικών. Δείχνουμε ότι η βούληση του τουρκικού έθνους δεν μπορεί να δεσμευτεί. Δείχνουμε ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται με ψέματα, συκοφαντίες”. και ο φόβος. Εκτός από πολλά άλλα στοιχεία, καταδεικνύουμε για άλλη μια φορά σε ολόκληρο τον κόσμο το επίπεδο ωριμότητας της δημοκρατίας μας τα τελευταία 21 χρόνια και το όραμα του έθνους μας για το μέλλον. Το κάναμε μαζί με 85 εκατομμύρια ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόμμα που είναι. ψήφισαν. Ελπίζω μετά τις 28 Μαΐου όλα αυτά τα επιτεύγματα της χώρας μας να αφαιρεθούν. Μαζί, θα το πάμε πολύ πιο μακριά».