Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Bilgin στο NTV: Οι Τούρκοι ψηφοφόροι υπερασπίζονται τη δημοκρατία – Last Minute Turkey News

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Bilgin στο NTV: Οι Τούρκοι ψηφοφόροι υπερασπίζονται τη δημοκρατία – Last Minute Turkey News

May 23, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Vedat Bilgin σχετικά με τη δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Συμμαχίας Ata, Sinan Oğan ότι θα υποστηρίξουν τον Πρόεδρο και υποψήφιο της Λαϊκής Συμμαχίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, «η ταυτότητα του Σινάν Μπέη είναι η στάση που έχει δείξει στην πολιτική. μακριά.Όταν το βλέπουμε από τη σκοπιά του, έχει δείξει μια προσέγγιση που είναι συνεπής με τον εαυτό του». ρητό.

Ο υπουργός Bilgin απάντησε σε ερωτήσεις στη ζωντανή μετάδοση του NTV.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Συμμαχίας Ata, Σινάν Ογκάν, ότι θα υποστήριζε τον υποψήφιο της Λαϊκής Συμμαχίας Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Μπιλγκίν είπε ότι ο Ογκάν επέδειξε συνεπή προσέγγιση.

Ο Bilgin είπε: “Γνωρίζω τον Sinan Bey. Όταν εξετάζουμε την ταυτότητα του Sinan Bey όσον αφορά τη στάση του στην πολιτική, έχει δείξει μια συνεπή προσέγγιση στον εαυτό του.” ρητό.

Δηλώνοντας ότι ο Ogan είναι ένας πολιτικός γνωστός για την εθνικιστική του ταυτότητα, ο Bilgin είπε:

«Είναι ένας πολιτικός που έχει εκφράσει τις ευαισθησίες του για όλα τα ζητήματα του Αζερμπαϊτζάν στο ζήτημα του Αζερμπαϊτζάν. Ως εκ τούτου, η θέση του προέδρου μας, που έδειξε ξεκάθαρα τη θέση της Τουρκίας στον αγώνα για την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών του Αζερμπαϊτζάν, ηγούμενος αυτού του θέματος και υποστηρίζοντας τον Αλίεφ, ήταν προφανής και απάντησε σε αυτές τις ευαισθησίες. Ο Sinan Ogan, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της οικογένειας, δεν θα περίμενε κανείς να δείξει διαφορετική στάση. Εύχομαι αυτή η στάση να είναι καλή».

Σημειώνοντας ότι οι ψηφοφόροι που ψήφισαν για τη Συμμαχία Ata έχουν εθνικιστικές ευαισθησίες, ο Μπιλγκίν δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα υπερασπιστούν επίσης την ανεξαρτησία, την ανάπτυξη, την ενότητα και την ακεραιότητα της Τουρκίας.

Όταν ρωτήθηκε, ο Μπιλγκίν είπε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι ο εθνικισμός είναι αξία στην Τουρκία.

«Η ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ»

Όταν ρωτήθηκε για την αξιολόγηση της αντιπολίτευσης για τη δήλωση, «Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 14ης Μαΐου, το AK Party έχασε ψήφους», είπε ο Bilgin, «Η ψήφος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετατοπίζεται μεταξύ 23-25 ​​τοις εκατό τα τελευταία 21 χρόνια. είναι ενδιαφέρον να πούμε ότι λέγεται ότι έχασε ψήφους». ρητό.

Όταν ρωτήθηκε για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Μπιλγκίν δήλωσε ότι τα επιτεύγματα της Τουρκίας υπό την ηγεσία του Προέδρου Ερντογάν και όσα έχει κάνει μέχρι τώρα το ΑΚ Κόμμα είναι εξαιρετικά σημαντικά: «Είμαι της άποψης ότι οι ίδιες παράμετροι, οι ίδιες μεταβλητές θα να είσαι αποφασιστικός». αυτός είπε.

Ο Μπιλγκίν είπε ότι η Τουρκία θα πάει στις εκλογές με τις ίδιες αξίες, ότι θα κερδίσει η Τουρκία, ότι θα χάσουν και οι εχθροί που ελπίζουν ότι η χώρα θα αποσταθεροποιηθεί.

«ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΩΣ ΣΧΕΔΙΟ»

Αναφερόμενος στην προσέγγιση της Λαϊκής Συμμαχίας για τους πρόσφυγες, ο Μπιλγκίν δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις του AK Κόμματος θεωρούν το πρόβλημα ως ανθρωπιστικό πρόβλημα. ο bilgin είπε:

«Οι αιτούντες άσυλο δεν μένουν μόνιμα στην Τουρκία, αλλά μεταφέρονται εκεί, εφόσον η ειρήνη στη χώρα αυτή καθιερωθεί ως σχέδιο. Στην πραγματικότητα, η Τουρκία εκκένωσε μια περιοχή από τα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων σε αυτή τη χώρα και έχτισε σπίτια για αυτούς τους ανθρώπους, έχτισε οικισμούς, παζάρια, αγορές κ.λπ. Έφυγαν 500 χιλιάδες άνθρωποι. Υπάρχει σχέδιο να φύγει 1 εκατομμύριο το επόμενο διάστημα. Επομένως, μου φαίνεται λάθος να υπερβάλλω το προσφυγικό ή να το κάνω εθνικό πρόβλημα. πρόβλημα για την Τουρκία. Θεωρώ επίσης ότι η ξενοφοβία είναι λάθος. Μόνο αν το βρω λάθος, το απορρίπτω κατηγορηματικά. Δεν ταιριάζει στους εθνικιστές, στον πατριωτισμό των Τούρκων».

“ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ”

Ο υπουργός Bilgin, σε ερώτηση για την περίοδο καταβολής των συντάξεων σε επίπεδο ΕΥΤ, είπε ότι παρελήφθησαν περίπου 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες αιτήσεις και το προσωπικό του SGK έκανε έκτακτη δουλειά εδώ και τρεις μήνες.

Δηλώνοντας ότι η διαδικασία καθορισμού των μισθών συνεχίζεται, ο Bilgin είπε: “Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Απομένει πολύ λίγος χρόνος, θα ολοκληρωθεί εντός αυτής της εβδομάδας. Ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθεί, θα κρεμάστε για μια εβδομάδα ή 10 -15 ημέρες το πολύ. Αλλά μην ανησυχείτε, όλοι έχουν συσσωρεύσει όλα τα δικαιώματά τους. «Μερικές φορές λείπουν κάποιες διαδικασίες, τα αρχεία τους ολοκληρώνονται, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά», χρησιμοποίησε τις φράσεις.

«Οι εκκρεμότητες προετοιμασίας θα λυθούν στη νέα βουλή»

Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες σχετικά με τον κατώτατο μισθό τον Ιούλιο, ο υπουργός Μπιλγκίν υπενθύμισε τις δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν για αυτό το θέμα.

Δηλώνοντας ότι ο κατώτατος μισθός έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο με τη συμβολή του Ερντογάν, ο Μπιλγκίν είπε: «Η ίδια παρόμοια διαδικασία θα γίνει και τον Ιούλιο». ρητό.

Σχετικά με τους μισθούς των υπαλλήλων, ο Μπιλγκίν είπε: «Η εξήγησή μας είναι ξεκάθαρη, θα είναι 22 χιλιάδες λίρες». αυτός είπε.

Δηλώνοντας ότι πολλές μελέτες όπως το EYT και επιπλέον 3600 δείκτες έχουν ολοκληρωθεί στην επαγγελματική του ζωή, ο Bilgin είπε: “Ο τελευταίος φάκελος που κλείσαμε ήταν ο φάκελος προσωρινών εργαζομένων. Καταφέραμε να τον μεταφέρουμε στη Βουλή. Πολλά από αυτά θα λυθούν στη Βουλή Λοιπόν, “Κάνουμε προετοιμασίες, οι τεχνικές εργασίες είναι στη Βουλή. Επομένως, υπήρξαν συμβασιούχοι πριν από εμένα.” αυτός είπε.

Δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα μιας ομάδας προσωπικού που εργάζεται στους δήμους, ο Μπιλγκίν είπε, «Υπάρχουν κάποια τέτοια προβλήματα, ελπίζω να τα λύσουμε κι εμείς. Έχουμε προετοιμασίες, θα λυθούν στη νέα περίοδο της Συνέλευσης. “. “λέγοντας.

Ακολουθήστε το NTV στα κοινωνικά δίκτυα