Kılıçdaroğlu: Θα στείλω όλους τους πρόσφυγες στα σπίτια μου μόλις έρθω στην εξουσία – Last Minute Turkey News

Kılıçdaroğlu: Θα στείλω όλους τους πρόσφυγες στα σπίτια μου μόλις έρθω στην εξουσία – Last Minute Turkey News

May 19, 2023 0 By admin

Εκτακτες ειδήσεις!

Ο Πρόεδρος του CHP και ο κοινός υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας Kemal Kılıçdaroğlu δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ότι η 14η Μαΐου είναι πίσω μας.

«Στις 28 Μαΐου, προχωράμε ξανά σε πολύ σημαντικές εκλογές για τη δημοκρατία μας, το κράτος μας και το έθνος μας». Ο Kılıçdaroğlu υπενθύμισε ότι στις 28 Μαΐου, δύο υποψήφιοι και δύο διαφορετικές αντιλήψεις θα εμφανιστούν ενώπιον του έθνους από την αρχή, σαν να μην υπήρχαν εκλογές πριν.

Εκφράζοντας ότι ένα από τα καθήκοντά του είναι να λέει την αλήθεια στο κοινό, ο Kılıçdaroğlu ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που ψήφισαν, ειδικά τα 25 εκατομμύρια ψηφοφόρους που τον πίστεψαν και τον στήριξαν στον πρώτο γύρο.

Ο Kılıçdaroğlu δήλωσε ότι «ένα μήνυμα δυσαρέσκειας και αλλαγής εναντίον αυτής της κυβέρνησης» βγήκε από την κάλπη στον πρώτο γύρο, όπως είχε πει και πριν, και συνέχισε ως εξής:

“Είπαμε πολύ κατηγορηματικά “αρκετά” στην αλαζονεία της κυβέρνησης Ερντογάν στον πρώτο γύρο. Επειδή δεν πήραν ούτε τις μισές ψήφους του έθνους μου. Οι ψήφοι του κυβερνώντος κόμματος έχουν λιώσει αρκετά. Ως αποτέλεσμα, το Κόμμα του AKP υποχώρησε 7 σημεία. Θέλω να το μάθει ολόκληρο το έθνος μου. Δυστυχώς, είναι ένα κόμμα δημοκρατίας και μια ατμόσφαιρα ειρήνης, η εκστρατεία ψεύδους και συκοφαντίας του Ερντογάν. Ειλικρινά, θα ήθελα να δω έναν πιο θαρραλέο και θαρραλέο αντίπαλο. Ο λαός μας, οι πολίτες αυτής της χώρας, τους άξιζαν οι υποψήφιοι που ήταν συγκεντρωμένοι στις πλατείες του συλλαλητηρίου και δεν περίμεναν βοήθεια.«Του άξιζε ειλικρινείς, έντιμους ανθρώπους, που λένε την αλήθεια, που κριτικάρουν και θαρραλέα. Ωστόσο, η πολιτική μας κουλτούρα έχει αμαυρωθεί για άλλη μια φορά. Ωστόσο, όσοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να εξαπατήσουν το έθνος μας με συκοφαντίες και εκστρατείες συκοφαντίας δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πολίτες μας δεν θα σας αναθέσουν αυτό το καθήκον προς το παρόν, ούτε στο μέλλον. Το έθνος μας». Με το να μην έδωσε εξουσία στην κυβέρνηση στον πρώτο γύρο, έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του με αυτό το σύστημα και αυτή τη νοοτροπία».

«Το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ»

Τονίζοντας ότι το έθνος τους έδωσε και ένα άλλο πολύ αποτελεσματικό μήνυμα, ο Kemal Kılıçdaroğlu είπε: “Είπαμε ότι θα πούμε την αλήθεια. Το έθνος μας έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για την άλλη πλευρά, αλλά μας έδωσε και δυνατά μηνύματα”. ρητό.

Δηλώνοντας ότι κάποιοι πολίτες δεν πήγαν στις κάλπες, κάποιοι πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν αντιδραστικά και κάποιοι από αυτούς απρόθυμα πήγαν στον Ερντογάν, ο Kılıçdaroğlu είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκτεθειμένοι στη μαύρη προπαγάνδα της σημερινής κυβέρνησης.

Δηλώνοντας ότι έλαβαν τα μηνύματα που έδωσαν οι πολίτες, ο Kılıçdaroğlu είπε: “Έχουμε εκατομμύρια πατριώτες να προσεγγίσουμε για να φέρουμε δικαιοσύνη, αφθονία και ειρήνη σε αυτή την όμορφη χώρα. Θα αφιερώσουμε όλες μας τις προσπάθειες σε αυτόν τον τομέα σε αυτές τις 10 ημέρες”. έκανε την εκτίμησή του.

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΣΚ

Ο Kılıçdaroğlu δήλωσε ότι έχουν υπογράψει όλα τα υγρά λεπτά και ότι δεν θα τους αφήσουν να παίξουν ούτε ένα παιχνίδι.

Υπενθυμίζοντας ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενστάσεις στο YSK, ο Kılıçdaroğlu τόνισε ότι «είναι στην κορυφή μέχρι να γραφτεί σωστά έστω και μια τελευταία ψήφος».

«Ωστόσο, αυτές οι εκλογές έδειξαν για άλλη μια φορά ότι οι παρατυπίες και η ανηθικότητα τους δεν έχουν όρια». Εκφράζοντας την άποψή του, ο Kılıçdaroğlu ενημέρωσε ότι το πρωί των εκλογών στις 28 Μαΐου χρειάζονται 5 παρατηρητές, όχι 1-2 αυτή τη φορά, σε κάθε κάλπη.

Ο Kılıçdaroğlu είπε: “Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 άτομα, όχι 1 ή 2. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους εργάτες και παρατηρητές που είναι γενναίοι άνδρες και γυναίκες που δεν θα πέσουν σε αδυναμία και τους οποίους μπορούμε να εμπιστευτούμε σε καμία περίπτωση. Κάνω έκκληση στους 25 εκατομμύρια που μας ψήφισαν». αυτός είπε.

Ο Kılıçdaroğlu συνέχισε ως εξής:

«Αλλά πρώτα, ας συζητήσουμε αυτό το θέμα του τρόμου με τον κύριο συνομιλητή του, τον Ερντογάν, ο οποίος προσπαθεί να μας συκοφαντήσει με την εγκληματική του ψυχολογία. Δεν είσαι ο Ερντογάν που κάθεσαι ξανά και ξανά στο τραπέζι με τρομοκρατικές οργανώσεις; μυστικές διαπραγματεύσεις με το έθνος μας πίσω από την πόρτα, αμφισβητώντας την αγάπη μας για την πατρίδα μας, ποια είναι η θέση σας να μας συκοφαντήσετε; “Θα είμαι, θα δουλέψω για την πατρίδα μου, θα δουλέψω για την πατρίδα μου. Εσυ δεν είσαι ο Ερντογάν, εσύ δεν είσαι που τάισε και μεγάλωσε το ΕΜΒΡΥΟ και είπε “ό,τι είσαι, σε παρακαλώ έλα πίσω”; που συνωμοτεί εναντίον των ένδοξων Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, δεν τους ξέρω;

Αυτοί οι άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό; Δηλώνω από εδώ, δεν ήμουν ποτέ στο πλευρό όσων συνωμότησαν εναντίον του Μεχμεττσι μας, δεν θα το κάνω, τελεία. Ερντογάν, σου λέω ειλικρινά, δεν προστάτεψες τα σύνορα και την τιμή της χώρας. Έχει φέρει σκόπιμα περισσότερους από 10 εκατομμύρια πρόσφυγες σε αυτή τη χώρα. Δεν έφτανε αυτό, πούλησες την υπηκοότητα της Δημοκρατίας της Τουρκίας σε δημοπρασία για να πάρεις εισαγόμενες ψήφους. Μετατρέψατε τους δικούς μας πολίτες σε πρόσφυγες. Δηλώνω εδώ ότι θα στείλω όλους τους πρόσφυγες στα σπίτια τους μόλις έρθω στην εξουσία, τελεία. Ερντογάν, παραδίδεις αυτή τη χώρα στους βαρόνους των ναρκωτικών. Άφησες τις μητέρες αβοήθητες μπροστά στους πατεράδες και τους εμπόρους ναρκωτικών. Η χώρα έχει γίνει καταφύγιο για τα αφεντικά της μαφίας.

«ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SINAN ATEŞ»

Ο Kılıçdaroğlu συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Για αυτόν τον λόγο, θα ζητήσω από τους εγκληματίες που κρύβονται στους απομονωμένους εγκληματίες να δώσουν λογαριασμό για τον αληθινό ιδεαλιστή αδελφό μας Sinan Ateş, τον οποίο κάνατε να σκοτώσει δύο διακινητές. Αλλά τώρα έχετε πλουτίσει τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τις επτά δυναστείες αυτών τριγύρω σου τους έχεις κάνει σαν τον Καρούν Κοίτα Ερντογάν ποτέ δεν έκλεψα και δεν έχω χτυπήσει. Δεν το έχω χαρίσει καν σε αυτό.Δηλώνω από εδώ ότι θα βγάλω το μάτι από όποιον έχει μάτι το κράτος και το έθνος .που έχει το ένα χέρι στο μπεϊτούλμα».

Ο Kılıçdaroğlu δήλωσε ότι ήθελε να καλέσει τους πολίτες ενώ θα παρευρεθούν σε νέες εκλογές: “Γνωρίζετε; Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια πρόσφυγες θα έρθουν στην Τουρκία εάν παραμείνουν. Θα γίνει μια πιθανή μηχανή εγκλήματος, θα ξεκινήσει η λεηλασία”. ρητό.

Ο Kılıçdaroğlu ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής:

“Γνωρίζετε; Εάν διατηρηθούν αυτά, οι πόλεις θα είναι υπό τον έλεγχο των αιτούντων άσυλο, των συμμοριών της μαφίας και των βαρόνων ναρκωτικών. Γνωρίζετε; Εάν διατηρηθούν αυτά, οι γυναικοκτονίες θα συνεχίσουν να αυξάνονται, τα κορίτσια δεν θα μπορούν να περπατήσουν δρόμους δρόμους». μόνα τους και δεν θα μπορέσουν να βγουν έξω. Είστε ενήμεροι; Θα είναι εταίρος στην εξουσία. Είστε ενήμεροι; Θα κάνουν παραχωρήσεις στους τρομοκράτες και θα φέρουν τρομοκράτες όλων των διαθέσεων στη χώρα και στη Βουλή. Είναι ηθική, συνειδησιακή και εθνική υποχρέωση όλων μας να πάμε στις κάλπες και να αποτρέψουμε κινδύνους, έχουμε μια ηθική, συνειδησιακή και εθνική υποχρέωση στους ώμους μας και θα πάμε στις κάλπες και θα ρίξουμε ψήφος. Από αυτό, τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άνθρωποι θα είναι στις κάλπες για αυτό. Το υποσχεσαι? Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άνθρωποι θα είναι στις κάλπες, θα εγγυηθούμε την ασφάλεια. Αγαπητέ μου δημότη, θα σε περιμένω στις κάλπες που ψήφισες, το είπα χθες και το ξαναλέω, αυτή την πατρίδα δεν τη βρίσκουμε στο δρόμο, να ξεσηκωθεί ο λαός μου. Μακάρι μαζί μας όσοι αγαπούν την πατρίδα τους. Ας προσέλθουν στις κάλπες όσοι αγαπούν τη χώρα τους».

Ακολουθήστε το NTV στα κοινωνικά δίκτυα